En oberoende informationstjänst.
 
Om Tandvårdsguiden

Innehåll

Samarbete med Odontologiska institutionen vid Karolinska institutet
Odontologiska institutionen ansvarar för ett objektivt innehåll och att all text skrivs av tandläkare som är specialister inom sitt område. Texterna är indelade på ämnesområden, är nyskrivna och grundar sig på den senaste kunskapen inom respektive område.

Författare Odontologiska institutionen:

Mikael Ahlquist, universitetslektor, avdelningen för Endodonti, Stein Björkman, universitetsadjunkt, avdelningen för Pedodonti, Carl-Magnus Forsberg, universitetslektor Ortodonti, Lars Frithiof, universitetslektor avdelningen för Parodontologi, Anders Holmlund, professor, avdelningen för Oral kirurgi, Lars-Eric Moberg, universitetslektor, Gunilla Nordenram, universitetslektor, universitetsadjunkt, avdelningen för Oral kirurgi, Lars Rundquist, universitetsadjunkt, avdelningen för Kirurgi.

Internetanpassning

MedLearn ansvarar bland annat för uppbyggnaden av Internettekniken, för bildbehandling och för redigering samt för kundkontakter.

TandvårdsGuiden ska byggas ut

Vi strävar efter att hålla TandvårdsGuiden ständigt uppdaterad.

Möjlighet för företag att ge saklig produktinformation

Vi vänder oss till företag för att erbjuda möjlighet att via TandvårdsGuiden bidra till att allmänheten får tillgång till saklig information om olika produkter via Internet. Önskemålet är att många kategorier av intressenter inom tandvården kommer att samlas runt TandvårdsGuiden.

Övrigt:

Vi är tacksamma för alla synpunkter och önskemål. Vi kan tyvärr inte svara på frågor från allämnheten. Vi hänvisar till Folktandvården, Privattandläkarna eller Praktikertjänst.

© TandvårdsGuiden 2016· All Rights reserved.
Terms of Use